Je bent hier:

Quick-Step

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Alleen de natuurlijke charme van parketvloeren zal je kunnen bekoren. Met een rijkgevulde collectie dessins en stijlen, zullen onze parketvloeren al je wensen vervullen.

 

 

 


Meister

LongLife

Het kliksysteem Masterclic Plus is ideaal voor het leggen van lange planken aangezien er aan de kopse kant geen uitstekende veer zit die bij het zakken van de plank tot een voeg kan leiden. De vergrendeling aan de kopse kant wordt bij deze methode pas geactiveerd met het leggen van de volgende rij en dat gebeurt dan automatisch. Het exact uitlijnen van de plank wordt gegarandeerd door een speciale methode en de voorspanning die op die manier ontstaat sluit de voegen langdurig. Kliklaminaat en klikparket met Masterclic Plus systeem kunnen zowel van achteren naar voren als van voren naar achteren worden gelegd. Ruimtes met een plattegrond die veel hoeken vertoont zijn dus geen probleem. Mocht u de klikverbindingen weer los willen maken en het laminaat of parket willen verwijderen, dan draait u de planken er gewoon achteruit weer uit.

 

Reiniging & onderhoud.

 

 

Lindura

Lindura is een houten vloer die bijzonder veel uithoudt. Reden daarvoor is zijn speciale opbouw. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve 'Wood Powder'. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten zoals eiken, lariks of noten en uit verschillende oppervlaktebehandelingen. Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Wie het graag wat rustieker heeft, kiest voor een mat gelakt oppervlak: hier is het rustige en harmonische algehele plaatje compleet!

Een houten Lindura-vloer doet het vooral goed in royale ruimtes. De zeer lange planken komen daar perfect tot hun recht. Lindura is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende breedtes die ook samen gelegd kunnen worden - dat levert een bijzonder fascinerend patroon op.

Ook bij de houten Lindura-vloer wordt de stabiele HDF-tussenlaag ingezet. Deze wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, een laag gemaakt van Wood Powder en een tegenfineer van echt hout en Wood Powder. Alleen op die manier ontstaat een vloer die robuust, belastbaar, gemakkelijk in het onderhoud en ook nog eens echt mooi is - een echte houten hightech-vloer dus.

Reiniging & onderhoud.