Je bent hier:

Duthoo

Natuurlijk: Gezond leven. Goed voor de mens en goed voor het hout. Zonnebloemolie, soja-, lijn- en distelolie zijn de basis van de houtbehandeling. Deze wassen op natuurbasis zijn toegestaan in de levensmiddelenindustrie, de pigmenten zijn gezuiverd en bevatten geen zware metalen of andere giftige stoffen.

Hout is een organisch materiaal. De cellen kunnen – vergelijkbaar met die van de menselijke huid – vochtigheid absorberen en afgeven. Het hout ademt. Om dit vermogen te behouden zijn de producten perfect afgestemd op de specifieke eigenschappen van hout.

Het Duthoo Woodoil assortiment is gebaseerd op natuurlijke oliën en wassen. De olie dringt diep door in het hout en beschermt het van binnen. De was vormt een veerkrachtig, ademend oppervlak en beschermt het hout van buiten. Zo blijft het hout op de lange termijn mooi en veerkrachtig.

 

Woca

Met de speciaal ontwikkelde vloerproducten van WOCA blijven houten vloeren mooi en degelijk beschermd. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten voor de voorbehandeling, de basisafwerking en het onderhoud van verschillende soorten vloeren en houtsoorten.

Houten vloeren krijgen doorgaans een voorbehandeling om mooie effecten en eigentijdse designs te creëren. Elke voorbehandeling wordt afgewerkt met een van de basisbehandelingsproducten van WOCA.

De producten voor de afwerking van vloeren zijn vervaardigd op basis van natuurlijke oliën en zepen die de natuurlijke eigenschappen van het hout versterken en stimuleren.

Regelmatig onderhoud is vitaal om lange tijd van sterke en mooie houten vloeren te genieten. Goed onderhouden oppervlakken zijn ook gemakkelijk en snel schoon te maken.

Reiniging

Onderhoud