Je bent hier:

Exterior Living

Exterior Living werkt steeds met materialen die zich perfect integreren in je tuin.  Kies je voor de sfeer en natuurlijke warmte van hout of ga je voor een onderhoudsvriendelijk alternatief? 

Houten tuinhuizen

De constructies worden opgemaakt in onbehandeld vuren of geïmpregneerd grenen.  Model Box is ook verkrijgbaar in tropische hardhouten iroko en padouk.

Tuinconstructies in WPC

WPC (composiet) combineert het natuurlijke karakter met het onderhoudsvriendelijke van kunststof.  Een ideaal materiaal om moderne tuinconstructies uit te fabriceren!

Tuinconstructies uit Trespa

Trespa (volkern) is een duurzaam materiaal met hoge technische prestaties.  Naast een moderne uitstraling is het materiaal ook bestand tegen licht en weersinvloeden.  Ideaal voor buitentoepassingen!

 

Een strakke poolhouse met plat dak, een traditionele berging met zadeldak of een landelijk tuinhuis met asymmetrisch dak?  Ontdek de mogelijkheden in de brochure. 

Download catalogus.

 

Collstrop

Collstrop, dat is Belgische topkwaliteit met een garantie van 25 jaar tegen houtrot en insecten.

Het aanbod in bergingen is eerder beperkt, maar maatwerk is mogelijk.  Daarnaast bestaat er een poolhouse, waar verschillende opstellingen en maatvoeringen mogelijk zijn.

De tuinhuizen worden gemaakt in geïmpregneerd grenenhout.

Download catalogus.  Bekijk de prijzen op www.collstrop.com.