Je bent hier:

Tuinhuis & poolhouse in hout

Collstrop

De Collstop-poolhouse is multifunctioneel, charmant en duurzaam. Het gezellige bijgebouwtje wordt volgens ambachtelijke techniek gemaakt uit verduurzaamd grenenhout met 25 jaar garantie.  Dakbedekking in ceder shingels

Er zijn verschillende opstellingen en maatvoeringen mogelijk, zodat het volgens uw wens kan opgebouwd worden. Het tijdloze, traditionele ontwerp kan gebruikt worden als garage, poolhouse, overdekt terras of tuinschuur.

Download catalogus.  De tarieven in deze brochure zijn niet meer geldig.  Bekijk de huidige prijzen op www.collstrop.be.

 

Exterior Living

Tack

De tuinhuizen in bouwpakket worden gemaakt in onbehandeld vuren, in optie geïmpregneerd.  Dit is een basisimpregnatie tegen houtrot, de eindafwerking dient u zelf aan te brengen.  Model Box is ook verkrijgbaar in tropisch hardhout (iroko), wat men meestal laat vergrijzen. 

Het assortiment is heel uitgebreid en de meeste tuinhuizen kunnen worden uitgebreid met een luifel, al dan niet met zijpanelen.

Gardival

De tuinhuizen in bouwpakket worden gemaakt in geïmpregneerd grenen.  Behandelen tegen houtrot hoeft niet, het hout zal vergrijzen zoals tuinschermen.
Zowel modern als traditioneel komen aan bod!  
 

Onderhoudsvriendelijke tuinhuizen & poolhouses in composiet of volkern

Modellen Box en Reja zijn beschikbaar in WPC (Wood Plastic Composite) of hout-kunststof-composiet. Deze tuinhuizen worden voorzien van een schuifdeur met aluminium frame en gelaagd opaal glas. Strak kwalitatief design en zeer onderhoudsvriendelijk!

WPC heeft dezelfde duurzaamheid als kunststof en is zeer geschikt voor buitentoepassingen. Dit materiaal is 100% waterresistent, recycleerbaar en laat zich zeer gemakkelijk installeren. Maar wij vinden het vooral belangrijk dat het zeer onderhoudsvriendelijk is.


De Panama is een ultramoderne constructie opgebouwd met duurzame HPL-platen (ook wel volkunststof of volle kernplaat) in lichtgrijs of antracietgrijs.  Verkrijgbaar met enkele deur, dubbele deur of met glazen schuifdeur.

HPL (High Pressure Laminate) is een uiterst duurzaam materiaal.  De hoge technische prestaties van HPL maken dit materiaal dan ook bijzonder geschikt voor gevelbekleding. Het zorgt er tevens voor dat uw modern tuinhuis bestand is tegen licht, sterke temperatuurswisselingen en andere weersinvloeden. HPL is als gevelbekleding een uitstekend alternatief voor traditionele materialen.

Download catalogus.