Je bent hier:

Knauf glaswol

 • ​Glaswol Multifit 035
  Een onbeklede, opgerolde isolatieplaat vervaardigd uit minerale glaswol met ECOSE® Technology, met een uitstekende isolatiewaarde (lambda waarde = 0,035 W/m.K). Deze platen zijn specifiek bestemd voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken met regelmatig alsook onregelmatig daktimmerwerk. Voor een gemakkelijke versnijding zijn de platen voorzien van snijmarkeringen om de 10 cm.
   
 • Glaswol Acoustifit
  Een onbeklede, vormvaste isolatieplaat vervaardigd uit minerale glaswol met ECOSE® Technology en specifiek bestemd voor de thermische en akoestische isolatie van scheidingswanden in woning- en utiliteitsbouw.


Rockwool rotswol

 • Rockroof Delta
  Halfharde rotswolplaat (ca. 40 kg/m³), diagonaal in twee gelijke driehoeken gesneden.
 • Rockroof Flexi+
  RockRoof Flexi (ca. 30 kg/m³) en RockRoof Flexi Plus (ca. 40 kg/m³) zijn lichte en veerkrachtige rotswolplaten, geleverd op rol.

Tyvek dampschermfolie

 • Tyvek Airguard
  Tyvek AirGuard Smart voorkomt structuurschade en verlies van rendement van de isolatie door zich aan te passen aan wisselende luchtvochtigheid en de vochtigheid in bouwelementen te reguleren.
   
 • Tyvek Soft
  Tyvek® Soft is een uiterst duurzame, dampopen ademende muurfolie dat ideaal is voor houtskeletbouw. Deze vochtwerende folie is speciaal ontworpen om waterpenetratie te weerstaan en langdurige bescherming te bieden aan het omhulsel en het skelet.

  Deze muurfolie is ook geschikt voor metaalskeletbouw, metselwerk en verhoging van de interne muurisolatie.


   
 • Tyvek UV facade
  Open regenwerende gevels bieden nieuwe ontwerpmogelijkheden, maar de isolatie en de structuur vereisen nog steeds een effectieve en levenslange bescherming tegen de schadelijke effecten van de weerselementen - inclusief vocht, hitte en UV-straling.

  DuPontTM Tyvek® UV Facade is de volgende generatie in ultralichte geavanceerde uv-folies die ook regenbescherming bieden. Door zijn bewezen vochtbeherende eigenschappen, hoge dampdoorlatendheid, uv-bescherming en duurzaamheid is het een superieure beschermingsoplossing voor geventileerde gevels. Tyvek® UV Facade is waterresistent voor regenbescherming, dampdoorlatend en winddicht, en is ontworpen voor lange-termijnprestaties met een 10-jarige productgarantie van DuPont voor verbindingsbreedten van maximaal 3 cm.
   

ThermPIR isolatiepanelen

TermPIR AL met een aluminium bekleding, dient voor de isolatie van spouwmuren, vloeren, plafonds, en hellende en platte daken.


Styrodur isolatiepanelen

Styrodur is de groene geëxtrudeerde polystyreenschuimstof (XPS). Het product wordt gekenmerkt door hoge drukvastheid, lage wateropname en uitstekende isolatie.  Bovendien kan het niet rotten en is het gemakkelijk te verwerken.
Styrodur heeft goede thermische isolatie-eigenschappen. Deze zijn door het gebruik van lucht als celgas constant in de tijd en onafhankelijk van de veroudering van de isolatieplaat.

Dankzij de veelzijdige producteigenschappen voldoet Styrodur aan haast alle eisen voor bovengrondse en ondergrondse toepassingen.  Styrodur kan gebruikt worden als spouwmuurisolatie, perimeterisolatie, plafondisolatie, vloerisolatie, koudebrugisolatie, isolatie van het hellende dak en om omkeerdaken te isoleren.


Ursa vloerisolatie

Ursa XPS N-W-I zijn harde platen van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim, type N (lucht als celglas), met opgeruwd oppervlak. Randafwerking met rechte boord.