Je bent hier:

Over ons

Dequidt Hout - Interieur - Tuin is een groot- en kleinhandel in hout, platen, isolatiematerialen en houtproducten voor binnen- of buitengebruik. In onze showroom en in ons magazijn in Veurne maken onze medewerkers elke dag onze uitstekende reputatie waar. En dat zullen ze ook morgen met plezier doen.

Houthandel Dequidt werd in 1926 geboren. Joseph Dequidt heeft zijn eenmanszaak langzaamaan zien groeien en al 30 jaar gaan Jan Pattyn en Sabine Dedrie op dat elan verder. Nu ook de zoon Wim in de zaak werkt, is de continuïteit gegarandeerd, zowel voor de medewerkers als voor de vele klanten.

Onze magazijnen zijn meer dan 5000m² groot. Voor vakmannen en doe-het-zelvers is het een luxe en gemak om alle houtsoorten, plaatmaterialen, isolatiesoorten... zo dicht bij elkaar te vinden.

De showroom ligt net naast de magazijnen. Het heeft een oppervlakte van 200m². In het uitgebreide assortiment ligt de focus op de inrichting van het interieur.

Met de tuinexpo van 700m² toont houthandel Dequidt hoe hout de tuin prachtig kan opwaarderen.

Onze klanten komen niet enkel voor dat uitgebreide assortiment, ze weten ook dat we een enorme productkennis hebben, eerlijk advies geven en een uitstekende service bieden. Want dat zijn de pijlers van onze filosofie.