Je bent hier:

Decorpanelen of massief hout voor wand en/of plafond!

Zolderverbouwing, nieuwbouw of renovatie! Met de HDF-panelen van Parador of Meister heeft de veeleisende hobbyist of vakman tal aan oplossingen voor het inrichten van elke ruimte: keuken, woon-, slaap- of zelfs badkamer! Ook massief hout biedt tal aan mogelijkheden om u muur of plafond aan te kleden. Van de klassieke tand- en groefplanken in vuren, grenen of eik tot 3 dimensionele tegels met Zsysteem. In het assortiment van Mocopinus, Bouwfactor, Lalegno of Wonderwall Studios vindt u heus wat u zoekt!

"All Weather" tuinmeubelen en loungesets aan -20%!

Een mooie eettafel op uw terras, een gezellig plekje met een loungeset, tafels, stoelen, banken, parasols enz.? Dequidt Hout & Interieur staat u bij met deskundig advies. De mooiste collectie tuinmeubelen in vele stijlen, afmetingen en kleuren, voor ieders budget. Nu verkrijgbaar aan -20%!

MeisterDesign. life

Vuil en water vormen geen probleem voor de watervaste designvloer van Meister. Ook sterk zonlicht deert hem niet in tegenstelling tot vele andere vloeren. Deze loopstille vloer is geschikt voor badkamers en andere woonruimtes, zelfs met een directe verbinding naar buiten, alsook voor verandas.
MeisterDesign.life kunt u zwevend plaatsen tot wel 15 x 15 m,
ideaal voor open woonruimten.
 

Realiseer de tuin van uw dromen met Exterior Living.

Hoe kan ik mijn droomtuin verwezenlijken? Welk tuinhek past bij mijn persoonlijke stijl? Hoe kan ik houten poorten of een tuinhuis kopen dat helemaal bij de omgeving past? Uw droomtuin realiseren is dichterbij dan u denkt. Als verdeler van Exterior Living zorgt Dequidt Hout & Interieur voor professioneel advies en doorgedreven vakkennis.