Je bent hier:

Floorify-vloeren met gratis ondervloer (tot en met 31 maart)!

DE STERKSTE THUIS

Plezier maken is de essentie van het leven. En dat er al eens een ongelukje gebeurt, neem je er graag bij. Net daarom zijn onze vloeren schok-, kras-en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern. Waarom? Omdat een stoelendans leuk hoort te zijn. Omdat je je als ouder geen zorgen hoeft te maken over spelende kinderen. Omdat een keukenongelukje geen ramp is.

ALS EEN VIS IN HET WATER

Floorify-vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je er gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

ZO COMFORTABEL (dat je er stil van wordt)

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorifyvloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag. Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer.

Meister Melango Silence actie -20% (tot en met 31 maart)!

De PERFECTE oplossing

Het laminaatvloer Melango is de perfecte oplossing voor royale ruimtes. Met planken van meer dan 2 meter lengte komt het hier bijzonder goed tot zijn recht. Een innovatie decordruk zorgt ervoor dat het decor op één plank geen enkele keer wordt herhaald. Zo oogt deze laminaatvloer nog meer als een echte landhuisvloer van hout. Net als alle laminaatvloeren uit de drie premium-collecties van MEISTER is Melango geschikt voor vochtige ruimtes, antistatisch en bijzonder resistent tegen krassen.